Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pošírovaný chřest s rýží

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 5. 2015 12:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 894 kJ / 2 365 kcal
Bílkoviny50,13 g
Tuky119,91 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,78 g
Sacharidy232,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě popř. mléce nebo vývaru, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit.

Obvyklá teplota je do 80 °C. Tekutinu, kterou pošírujeme můžeme obohatit různými chutěmi a vůněmi. Nejčastěji se používá víno a bylinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

17. 5. 2015 18:36

Teri, fakt to bylo moc dobré, jemné, lahodné.;-):-p:yes:

tejaja

17. 5. 2015 17:59

Špargľa je lahodná zelenina, dala by som sa pozvať. :-D:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chřest s rýží pošírovaný chřest vývar z chřestu cina z chřestu pošírovaný chřest rýže recepty chřest s rýží chřest vývar vařený chřest s ryzi chřest recepty s rýží posirovany cesnek 3. co pošírujeme? recept na chrest s ryzi chrest a rýže chřest srýží cina chřest pašírovaný jak svařit ryži ? recepty na chřest s rýži ryze a bily chřest

Suroviny: chřest bíly, chřest zelený, vývar zeleninový, víno červené suché, máslo, cibule šalotka, česnek, sýr strouhaný, rýže, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pošírovaný chřest s rýží

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB9k