Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,41 g |
Tuky | 25,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 80,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Moje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 21 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 43 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 59 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
ňadro anatomie,
recept na šalši
Suroviny:
prsa kuřecí,
rebarbora,
med,
smetana,
sůl,
máta
Komentáře (5)