Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 777 kJ /
903 kcal
Bílkoviny87,41 g
Tuky25,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy80,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji. Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody. Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí). Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.

Zveřejněno 28. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPVy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPVy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ňadro anatomie, recept na šalši

Suroviny:
prsa kuřecí, rebarbora, med, smetana, sůl, máta

Přidat fotografie receptu