Postup přípravy
Krok 1: Meloun rozpůlíme, vydlabeme, spodní půlkou protáhneme špejle - rošt, připevníme nohy z nějakých dřívek (nosnost záleží na velikosti melounu).
Krok 2: Špízy připravíme z kousků ovoce (drobné bobule, dílky citrusů).
Krok 3: Kousky ovoce vložíme také do spodní poloviny melounu, můžeme pokrýt kousky čokolády (imitující uhlí), poklop připevníme špejlemi.
Zveřejněno 16. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Moje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 7 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 18 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 24 minutami
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 1 hodinou
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 3 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 6 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 7 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 7 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 17 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 17 hodinami
Tématické fráze:
meloun špízy,
tncz meloun,
uzasne recepty na gril,
melounovy angrešt,
co na gril recepty,
meloun cantaloupe recept,
recepty na gril,
vodní gril recepty,
meloun recepty nápady,
meloun jako gril,
vodní gril recept,
napoj z melounu cantaloupe,
recept gril,
google malé melounky,
melounový koktejl hruška,
recepty z melounu,
tncz nova-koktejl z melounu,
tncz nova 16.7. 2015
Suroviny:
meloun,
špejle,
jahody,
angrešt,
pomeranče
Komentáře (12)