Postup přípravy
Krok 1: Meloun rozpůlíme, vydlabeme, spodní půlkou protáhneme špejle - rošt, připevníme nohy z nějakých dřívek (nosnost záleží na velikosti melounu).
Krok 2: Špízy připravíme z kousků ovoce (drobné bobule, dílky citrusů).
Krok 3: Kousky ovoce vložíme také do spodní poloviny melounu, můžeme pokrýt kousky čokolády (imitující uhlí), poklop připevníme špejlemi.
Zveřejněno 16. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Moje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 7 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 8 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 9 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 11 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 13 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
meloun špízy,
tncz meloun,
uzasne recepty na gril,
melounovy angrešt,
co na gril recepty,
meloun cantaloupe recept,
recepty na gril,
vodní gril recepty,
meloun recepty nápady,
meloun jako gril,
vodní gril recept,
napoj z melounu cantaloupe,
recept gril,
google malé melounky,
melounový koktejl hruška,
recepty z melounu,
tncz nova-koktejl z melounu,
tncz nova 16.7. 2015
Suroviny:
meloun,
špejle,
jahody,
angrešt,
pomeranče
Komentáře (12)