Postup přípravy
Krok 1: Meloun rozpůlíme, vydlabeme, spodní půlkou protáhneme špejle - rošt, připevníme nohy z nějakých dřívek (nosnost záleží na velikosti melounu).
Krok 2: Špízy připravíme z kousků ovoce (drobné bobule, dílky citrusů).
Krok 3: Kousky ovoce vložíme také do spodní poloviny melounu, můžeme pokrýt kousky čokolády (imitující uhlí), poklop připevníme špejlemi.
Zveřejněno 16. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Moje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 51 minutami
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 3 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 20 minutami
Houbové rizoto
Konstantin. před 26 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 27 minutami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 30 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 3 hodinami
Tématické fráze:
meloun špízy,
tncz meloun,
uzasne recepty na gril,
melounovy angrešt,
co na gril recepty,
meloun cantaloupe recept,
recepty na gril,
vodní gril recepty,
meloun recepty nápady,
meloun jako gril,
vodní gril recept,
napoj z melounu cantaloupe,
recept gril,
google malé melounky,
melounový koktejl hruška,
recepty z melounu,
tncz nova-koktejl z melounu,
tncz nova 16.7. 2015
Suroviny:
meloun,
špejle,
jahody,
angrešt,
pomeranče
Komentáře (12)