Pařížský šlehačkový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
Tuky | 247,93 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2009 09:14
magdalenka...moja mamka je byvala profesionalna cukrarka a ked chcem aby som to mala nakrajane *normalne*, tak dojdem vzdy s celym plechom ku nej...neuveris...ma skoro 75 rokov a ruky sa jej trasu ako...ani nechci vediet ako...ale ako to dokaze ona nakrajat!...ja ked vidim tu na tej parizskej slahacke este aj bublinky tak mi je do placu...ja by som to mala pozatahavone raz tam, raz tam a tie ostre hrany...ach jo
31. 3. 2009 09:02
....vypadá úžasně nakrájený a mně ještě fascinuje ten absolutně krásný rovný povrch...jak na to?...mně vždycky, ale opravdu ať se snažím sebevíc, zůstávají stopy po noži, kterým krém uhlazuji...je nějaký fígl?...
31. 3. 2009 09:02
A k receptu - na 1 šľahačku dávam 100 g kvalitnej čokolády na varenie. V tomto prípade 3 šľahačky a 300 g čokolády. A niekedy do cesta dám za hrsť mletých lieskovcov.
31. 3. 2009 08:59
Vybušná,
zrejme si moja sestra (teda skoro). Roky rokúce pečiem relatívne dobre. Pokazím efekt krájaním, pretože výsledkom bývajú rôzne tvary a to sa aj snažím...Potom si radšej zavolám na pomoc bystré technické oko, ktoré sa zadíva, rozráta si to, naznačí čiary a úhľadne krája. A výchovne krúti hlavou.
zrejme si moja sestra (teda skoro). Roky rokúce pečiem relatívne dobre. Pokazím efekt krájaním, pretože výsledkom bývajú rôzne tvary a to sa aj snažím...Potom si radšej zavolám na pomoc bystré technické oko, ktoré sa zadíva, rozráta si to, naznačí čiary a úhľadne krája. A výchovne krúti hlavou.
31. 3. 2009 08:47
mirca75 roky rokuce krajam horucim nozom...v pohary mam vzdy dva a po kazdom reze ich obmienam...a stale tvrdim...takto nadherne by som zakusok nenakrajala
31. 3. 2009 08:40
TiktakTahle Paříž vypadá moc pěkně a hned bych si dala kousek k dopolednímu čajíku Dávám boďku
Výbušnátyhle krémové dorty se poměrně dobře krájí ostrým nožem namočeným v horké vodě.Krém se u toho nože rozpustí a projede jak změklým máslemAlespoň takhle to dělám já a funguje to
Výbušnátyhle krémové dorty se poměrně dobře krájí ostrým nožem namočeným v horké vodě.Krém se u toho nože rozpustí a projede jak změklým máslemAlespoň takhle to dělám já a funguje to
31. 3. 2009 08:20
mne sa nikdy nidky nikdy nepodari takto nadherne nakrajat zakusok
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 19 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat pastiňák? Podobně jako další kořenovou zeleninu, jen pozor na alergické reakce
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao
Pařížský šlehačkový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZRJ
22 názorů