Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk pečený na zelenině

Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

5. 9. 2015 10:41

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 028 kJ / 2 158 kcal
Bílkoviny160,37 g
Tuky141,12 g
Vláknina12,41 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 525 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Semeráková

22. 9. 2015 18:05

mika59: :-K Děkuji za ,,sůl" :yes:Recept je jinak naprosto super!

mika59 mika59

21. 9. 2015 19:53

Jana Semeráková: Připsala jsem to :-K:-K

Jana Semeráková

21. 9. 2015 19:42

Omlouvám se,ale nějak jsem nepostřehla sůl,kdy se přidávala do pokrmu? Maso se solilo před obalením v mouce,nebo až po orestování? V receptuře je uvedena,ale v postupu jsem ji nezaznamenala.Třeba došlo k chybce při popisu postupu zpracování masa. Děkuji ;-)

mysulka mysulka

20. 9. 2015 08:27

:-p:yes: moc pěkné:yes:

pavel

16. 9. 2015 12:45

vypadá to super dneska jdu na to

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 9. 2015 17:41

:-p:-p:yes::yes:

Dana61

8. 9. 2015 08:27

úžasný pohled:yes::-D

radiator radiator

7. 9. 2015 16:31

Zrovna nedávno jsem si dala podobnou variaci (pomalu tažená hovězí líčka) tohoto pokrmu v jedné plzeňské restauraci a byla to výborná mňamka. Recept ukládám:-K a bodík přidávám:yes:

Kadlik Kadlik

7. 9. 2015 13:29

VYPADÁ TO VELMI ŽRATELNĚ!!!!:yes:

kustka kustka

6. 9. 2015 11:55

Vypadá to nádherně-jen se do toho pustit:-p Určitě vyzkouším a ukládám.:yes::yes:

mika59 mika59

5. 9. 2015 20:40

Doubnerka ivulinka: Děkuji ;-);-)

ivulinka ivulinka

5. 9. 2015 20:33

To by mi chutnalo na sto procent:yes::-K

Doubnerka

5. 9. 2015 13:27

Vypadá to nádherně, hned zítra vyzkouším, zrovna jsem přemítala jakou "směsku" uvařím, aby toho byl kotel a kluci si to mohli dát i pondělí ;-) Bodík letí dopředu :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi krk recepty pecený hovězí krk hovězí krk na zelenině hovězí krk recept hovezi krk pomalu pečený hovězí krk recept na hovězí krk hovězí maso krk recepty recept hovězí krk recepty hovězí maso z krku hovězí pečené na zelenině recept hovězí na zelenině hovězí krk pečený na zelenině recepty z hoveziho krku hovezi krk peceny recepty hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí krk na kořenové zelenině recept z hověziho krku pečený hovězí krk na zelenině

Suroviny: krk hovězí, cibule, žampióny, zelenina kořenová, cibulka, cukr krupice, paprika sušená sladká, sádlo, pivo světlé, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, tymián, kmín mletý, chilli

TopRecepty.cz

Hovězí krk pečený na zelenině

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPrj