Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Moje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 18 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 20 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 11 minutami
Mrkvová bábovka
Misad před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 2 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 2 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 2 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 2 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 4 hodinami
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuchařské normy online,
kuchařské normy,
kuchařské normy teplé kuchyně,
normy teplých pokrmů,
normy teplých jídel,
asijská kuchyně recepty,
normy teple kuchyne,
kuchařské normy teplých pokrmů,
normy pokrmů,
kuchařské receptůry,
normy studených pokrmů,
receptury teplých pokrmú,
receptury teplych pokrmu online,
normy kuchařské,
normy pro kuchaře,
receptury teplych pokrmu 1986,
šuang-si z hovězího masa,
normy na vaření,
normy pro vaření,
receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny:
roštěná hovězí,
omáčka sojová,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej,
pórek,
kapie,
cibule,
žampióny
Komentáře (19)
Je dobré, že vám chutilo.
ČOI ani hygienická kontrola k nim nemá výhrady. Obě instituce mají v gastronomii jiné činnosti ke kontrole.
Jinak většina receptů je upravena do našich podmínek, ale to rozhodně neznamená, že je možné v nich nahrazovat suroviny jak koho napadne a vydávat takto upravená jídla za originální speciality orientálních kuchyní.
IV.vydání z roku 1986 vydal Merkur, návod na Šuang si neobsahují. Zbytečně mystifikujete čtenáře.
Šuang si je minutka jako 99% asijských jídel. Používá se svíčková ne roštěná ještě k tomu z našich krav.Čínské víno šao-sing lze s úspěchem nahradit i u nás,ale vínem desertním, ne suchým.Jinak v receptu chybí máčený zázvor, červený pálivý olej, wei su(glutasol),cukr,studený vývar,sádlo ne olej.Zahušťuje se máčeným škrobem. Maso se nenakládá. Hotové jídlo nikdy nemůže vypadat jako na fotce,tam to vypadá spíš jako pajšl. PS.Janě jsem recepty i pochválil.S.