Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poté mísu odkryjeme, maso jemně promíchneme a vložíme nezakryté zpět do trouby, kterou zmírníme na 100 stupňů a necháme dojít cca 30 minut. Krok 5: Mezitím klasicky uvaříme brambory, které poté scedíme, do hrnce se zemáky dáme kus másla a trochu mléka a celé rozmačkáme na kaši.
Zveřejněno 26. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Napité kuře a kralík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okZ3
Moje poznámka
Napité kuře a kralík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okZ3
Nejnovější recepty
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 44 minutami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 3 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 38 minutami
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 3 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 7 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 7 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 21 hodinami
Tématické fráze:
přední a zadní mléko,
jak zamrazit marinovaného králíka,
zapékací mísy s víkem na kuře,
králìk ragú
Suroviny:
králík,
stehno kuřecí,
cibule,
hořčice,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
pivo světlé,
brambory,
mléko,
máslo
Komentáře (1)