Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 246 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,74 g |
Tuky | 169,10 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 31,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl4r
Moje poznámka
Pikantní vepřové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl4r
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 42 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové závitky,
vepřové závitky recept,
pikantní závitky,
pikantni veprove zavitky,
vepřové závitky plněné zelím,
veprovy zavitek,
vepřová roláda plněná kysaným zelím,
pikantní vepřový závitek,
recepty s harisou,
vepřové závitek,
vepřové závitky.cz,
zavitky,
pikantní závitek,
veprove zavitky pikantni,
pikantní vepřové závitky se kysaným zelím,
vepřové závitky recepty,
veprovy zavitek slunce,
vepřové závitky s kysaným zelím,
vepřový závitek z kotlety,
paprikova harisa
Suroviny:
kotleta vepřová,
slanina anglická,
zelí kysané,
cibule,
nožička vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
cukr,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)