Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 003 kJ / 718 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 85,05 g | 
| Tuky | 33,37 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 2,51 g | 
| Sodík | 361 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 18,38 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejdříve jsem si játra umyla.
	Krok 2: Nakrájela jsem velké kousky na menší a dala je do kastrolu, kde jsem je osmahla na másle s cibulí.
	Krok 3: Přidala jsem zbytek koření, drcený česnek a podlila černým pivem.
	Krok 4: Mezitím jsem připravila Hrašku na zahuštění, kterou jsem rozmíchala ve studené vodě a posléze pomalu přilévala do jater.
	Krok 5: Játra i s Hraškou jsem pořádně promíchala a nechala ještě cca 20 minut dusit za občasného promíchání.
	Krok 6: Podávám buď s rýží nebo knedlíkem - zvolit můžete i bezlepkový knedlík, bramborový knedlík, knedlík z kukuřičné mouky a jiné varianty bezlepkových příloh.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Moje poznámka
					
				
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							játrová omáčka, 
						
						
							játrová omáčka recept, 
						
						
							recepty na omacky, 
						
						
							pivni omacka, 
						
						
							hraška na zahuštění, 
						
						
							top recepty s hraskou, 
						
						
							jak zahustit omecku hraskou, 
						
						
							recept na játrovou omáčku, 
						
						
							čím zahustit játrovou omáčku, 
						
						
							jak zahustit špenát  hraškou, 
						
						
							pivní omáčka recept, 
						
						
							jatrova      omačka, 
						
						
							omáčka s vepřovýmí játry, 
						
						
							játrová omáčka s rýží, 
						
						
							zahuštění játrové omáčky, 
						
						
							omacka z kurecich jater, 
						
						
							vaříme s hraškou, 
						
						
							játrová omáčka z hraškem a kukuřici, 
						
						
							jatrova omačka z kukurici a hraskem
						
					
						Suroviny:
						
							játra kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl himalájská, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							tymián, 
						
						
							hraška, 
						
						
							česnek, 
						
						
							máslo, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
Komentáře (3)