Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 464 kJ / 2 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,52 g |
Tuky | 128,99 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 316 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 112,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový krém s parmazánovou kůrou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNlR
Moje poznámka
Bramborový krém s parmazánovou kůrou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNlR
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 16 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 17 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát,
využití parmezánu,
kora z parmezanu
Suroviny:
parmazán,
brambory,
cibule,
máslo,
česnek,
vývar,
mléko,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
smetana ke šlehání,
sherry
Komentáře (17)
Predstav si, ze je mozno ji dat i malym detem, kdyz jim rostou zubany, ony je "zuzlaji" s velkou intenzitou a desne si pri tom pomlaskavaji, pochopitelne pak "voni" totalne po parmezanu a je nutno je vykoupat
Možno aj ty vieš nejakú? Zdravím!