Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 15,05 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 555,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Moje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 6 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
langoše,
langoše recept,
příprava langošů,
recept na langose,
nadýchané langoše,
recept langoše,
langoš recept,
langoše v prášku,
cesto na langoše,
langoš,
langoše z prášku do pečiva,
příprava langoše,
domáce langoše,
langose recepty,
recepty na langoše,
langose priprava,
langos recepty,
langoše s bramborou,
dobre langose,
priprava langosov
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
droždí,
cukr,
sůl,
voda
Komentáře (17)
pa.
A ak nemáme hladkú múku, kľudne dajte polohrubú.
Niekto zas robí cesto iba z múky, vody a droždia.
Pôvodne sa lángoše piekli z chlebového cesta pri pečení chleba.