Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náplň do koláčů a buchet - jablečná

Jednou z nejoblíbenějších náplní do koláčů, buchet, či závinů, je náplň jablečná. Lehce pikantní a osvěžující náplň posune chuť vašich koláčů o třídu výš a vaši strávníci se budou oblizovat až za ušima.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 4. 2009 16:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 131 kJ / 987 kcal
Bílkoviny6,16 g
Tuky5,32 g
Vláknina39,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy209,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto je náhražka za jablečná povidla, která se ve sklenicích často kazí. Lze použít jakákoliv jablka. Zbylou náplň lze zmrazit, po rozmrazení nezřídne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nmarta

8. 5. 2009 06:42

Znáte náplň mrkvovou? Vložila bych recept, ale dělám od oka, neumím uvést přesné váhy surovin;-(;-(, kdyby byl zájem, napíšu.:-)

Marta Marta

7. 5. 2009 23:23

parádní koláčky :yes:, posílám bod :yes::yes:

Gabina

30. 4. 2009 08:12

Hello, koláčky jsou výstavní :yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 4. 2009 07:47

Tak tohle jisto jistě využiju. Už to ukládám. +bodík.

Paprika Paprika

30. 4. 2009 07:20

No jo - Hella a její mistrovské pečení. Vypadají úžasně. :yes::yes::yes: Chtěla bych někdy udělat koláče tak, aby vypadaly takhle krásně. Já je vždycky jenom sním :-8:-8:-D:-D

HankaPu HankaPu

29. 4. 2009 20:44

Tak tohle se mi moc líbí, protože se na to dají zužitkovat i starší jablka, určitě vyzkouším:yes::yes::yes: je to za bodík:-)

Jenda1 Jenda1

29. 4. 2009 17:52

Už mám recept v oblíbených a určitě vyzkouším.;-)
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

AnnaC

29. 4. 2009 17:44

Paní Hello, díky.:yes::yes::yes: A bodík.I za tvarohovou náplň.:-p:-p:-p

Hella Hella

29. 4. 2009 17:07

Chvilka vaření bude stačit. Při míchání ucítíte, ze směs tuhne. Je těžké určit čas vaření. Každá jablka pouští rozdílné množství šťávy. Teď na jaře by stačilo i menší množství pudinkového prášku, ale nic tím nezkazíte.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2009 17:04

:-p:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

29. 4. 2009 17:01

tohle vypadá dobře - jen dotaz, bude ten pudink stačit povařit tak minutku? Ale stojí to za :-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablková povidla do koláčů oříšková náplň do koláčů náplň do koláčů naplně do koláčků pudinková náplň náplně do koláčů povidlova napln do kolacu povidlová nápln na koláče jablkova napln do kolacu jablečná povidla recept jablkové koláče a buchty oříšková náplň náplň do koláčků jablečná povidla mrkvová nápln jablkova napln pudinková náplň do koláčů jablečná buchta hrníčkový recept naplne do kolacu povidlová napln

Suroviny: jablko, cukr skořice, pudink vanilkový, kůra citronová, cukr, koření hřebíček

TopRecepty.cz

Náplň do koláčů a buchet - jablečná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76Oj