Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 922 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěný košťál a mrkev povaříme ve vodě (ideálně na páře) cca 10 minut do změknutí. Rozmačkáme, nebo rozmixujeme, přidáme tuňáka, vmícháme sýr.
Krok 2: Je na nás, zda rozmixujeme, nebo jen promícháme. Zakápneme citronem a okořeníme dle chuti. Necháme uležet a mažeme na pečivo.
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Košťálovo-mrkvová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjX0
Moje poznámka
Košťálovo-mrkvová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjX0
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 36 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 2 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
sýr goldessa,
mrkvová pomazánka se žervé,
goldessa pomazánka lidl,
mrkvova pomazanka z zerve,
goldessa sýr z lidlu,
mrkvová pomazánka s žervé,
goldessa lidl,
mrkvová pomazánka ze žervé,
mrkvová pomazánka ze žervé,
mrkvova omazanka zerve
Suroviny:
brokolice,
mrkev,
tuňák,
pomazánka,
šťáva citronová,
pepř čtyř barev,
sůl
Komentáře (5)