Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní maso z lorny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 11. 2016 11:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie619 kJ / 148 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky0,77 g
Vláknina9,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy26,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hungária (Rojík) má toto složení: sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, paprika, koriandr, pepř, saturejka, oregáno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Milan P.

3. 12. 2016 21:49

Zdravím.Ty fotografie, hned mám chuť. Myslím, že toto nemá chybu. Milan P.

maiva

2. 12. 2016 20:39

Cathleen prosím, nedělej chutě se zimou na krku:-D:yes:

zizala

1. 12. 2016 15:25

Jirka: Tvůj manžel je velmi šikovný :yes::yes:

cathleen

1. 12. 2016 15:22

Jirka: ....a chutná celé rodině, že?<3
Ještě, že máš tak šikovného muže, jinak lornu nemáš:yes::yes:

Jirka

1. 12. 2016 15:11

Také se přidám.Kdyz jsem se doma o lorne zmínila,prvni manželova slova byla
-ale nemusíme to mít hned doma,ze jo?
Když jsme na návštěvě u Ivy maso ochutnali sám nám lornu udělal .

cathleen

1. 12. 2016 13:20

Dušan: ano, Dušane - a nejen díra, je to komínek ve dně, takže se tamtudy do lorny při pečení nebo dušení dostává kouř z ohně a hotové jídlo je jím navoněné.
Přidám vám odkaz na jinou fotku, zaklopenou lornu nad ohněm https://www.toprecepty.cz/fotky/recepty/0079/trojb... - jsou to vlastně dva klasické pekáče (nebo pekáč a vrch, chcete-li), ten spodní má uprostřed díru s komínkem.
Na mně neznámou lornu mě kdysi upozornila kamarádka zizala, má tady taky recepty z lorny. Tahle smaltovaná se u nás už sehnat nedá, ale lidé si ji nechávají udělat z potravinářského nerezu.

Zatím úplně každý, kdo maso z lorny ochutnal, žasnul, jak výborné a voňavé to je - a že těch lidí nebylo málo! :-D

Dušan

1. 12. 2016 12:39

Prosím, čo je lorna, ako vidím na jednom obrázku je to nejaký pekáč s dierou uprostred?
Ďakujem

mysulka

1. 12. 2016 10:52

Super :yes:

maris

30. 11. 2016 18:24

Hezky jste si podzim zpříjemnili ;-):-):yes:

Anna Kocikova

30. 11. 2016 17:54

Mňam:-8:-KNěkdy mě až mrzí,že nebydlíme v domečku...:-*

Simona Skolakova

30. 11. 2016 12:35

cathleen: ;-):yes::yes:

zizala

30. 11. 2016 12:17

Už aby bylo jaro, maso na ohni má nezaměnitelnou vůni a chuť <3:yes:

cathleen

30. 11. 2016 11:59

Simona Skolakova: Simčo, maso z lorny je úžasné, rozsýpací, navoněné kouřem a kořením. I manžel uznává, že pořídit si lornu byl prima nápad - já ji vůbec neznala, to až zizala mi o ní řekla a díky ní máme teď z grilu i tyhle dobroty<3

Simona Skolakova

30. 11. 2016 11:56

Ivo hned jsem si říkala,že to bude receptík od tebe;-):yes:krásné masíčko,hned bych si kousek dala mňam<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lorna na maso maso v lorně lorna na grilování maso na lorně maso z lorny maso v lorně recept lorna recepty maso v lorně na ohni recept na lornu pečení v lorně recepty na lornu lorna recept lorna na pečení maso na lorně recept maso do lorny maso v lodně recepty do lorny recept na maso v lorně pečení masa v lorně lorny

Suroviny: bůček bez kosti, krkovice vepřová, celer, mrkev, cibule, olej, rajče, koření hungaria, sůl

TopRecepty.cz

Podzimní maso z lorny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QrWl