Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 28,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 346,05 g |
Postup přípravy
Kaiserky otočíme vyraženým vzorem dolů na plech a necháme 15 minut kynout.
Pak je zase otočíme nazpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15-20 minut dozlatova.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Moje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
kukuricno mrkvove housky,
kaiserky recept,
formicka na kaiserky,
mrkvové domácí housky,
mrkvove housky,
domácí mrkvová houska,
mrkvove hosusky,
kaiserka recept,
kaizerky formičky
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
mrkev,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
droždí,
vejce,
Komentáře (10)