Zdravá pizza (tvarohovo-ovesná)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,54 g |
| Tuky | 34,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 11,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravá pizza (tvarohovo-ovesná)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVzJ
Moje poznámka
Zdravá pizza (tvarohovo-ovesná)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GVzJ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
pizza z ovesných vloček a tvarohu,
zdrava pizza recept,
zdrava pizza z ovesných vloček,
pizza z tvarohu a ovesných vloček,
pizza z tvarohu a vloček,
pizza z vloček a tvarohu,
zdravá pizza s tvarohem,
pizza z ovesných vloček,
ovesná pizza s tvarohem,
testo na pizzu vlocky tvaroh vejce,
zdrava pizza z vlocek,
top recepty zdravá pizza,
zdravá pizza s tvarohem recept,
zdravá pizza recept z vloček,
tvarohová pizza,
tvarohovo vločková pizza,
zdravá pizza,
pizza z otrub,
vločky tvaroh pizza,
zdravá pizza vločky
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
sůl,
koření oregáno,
koření italské,
Komentáře (3)