Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata

Nejlépe chutnají rajčata domácí, vyzrálá na sluníčku. Pokud jich máte hodně a milujete pizzu, připravte si na ní vlastní konzervovaná rajčata, stačí je oloupat, naskládat do sklenice a sterilovat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

30. 8. 2016 11:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Svařenou rajčatovou šťávou také můžete zalít rajčata ve sklenicích, budou chutnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajčata recepty recepty rajčata recepty z rajčat sparena rajcata recepty na rajcata rajcata recept jak spařit rajčata recept na rajčata recept rajčata rajče recepty recepty s rajčat rajčata rajčata v receptech top recepty-rajcata top recepty rajcata spaření rajčat zaváříme rajčata top recepty z rajčat rajcata-recepty rajčata v recept

Suroviny: rajče, sůl

TopRecepty.cz

Rajčata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VVoX