Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 324 kJ / 2 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,08 g |
| Tuky | 99,25 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,47 g |
| Sacharidy | 226,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpxX
Moje poznámka
Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpxX
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 1 hodinou
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 3 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 6 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
klasická křenová omáčka,
křenová omáčka s uzeným nej recepty.cz,
dobrá křenová omáčka s uzeným masem,
křenová omáčka kaufland,
krenova omacka alnedlik,
knedlik k krenove omáčce,
knedlík ke křenové omáčce,
křenová omáčka recepty,
recept na uzené maso trochu jinak,
recept křenová omáčka s uzenym,
na co je dobrá křenova nat,
křenová omáčka tmavá,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka klasická,
krenova omacka se zeleninou
Suroviny:
křen,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
mléko,
sůl,
mouka,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
nať celerová,
sůl,
maso uzené
Komentáře (10)
Jinak souhlas s cathleen, varem se chuť křenu ztrácí, taky jsme doplňovali až na konci