Falešné pařížské rohlíky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 757 kJ / 2 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 125,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 280,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešné pařížské rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogK3
Moje poznámka
Falešné pařížské rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogK3
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Chilli cukety
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
Levandule35 před 37 minutami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 1 hodinou
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 2 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 5 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché pařížské rohlíčky,
falešné pařížské rohlíčky,
pařížské rohlíky,
falešná pařížská šlehačka,
falešný pařížský krém,
pařížská nádivka,
parisske rohlíky,
rychle rohlíky čokoládové plnění,
šlehačkové rohlíky,
falesne rohlíčky,
pařižské rohličky jednoduché,
pařížské rohlíčky,
nadivka na pařížské rohlíčky,
parizske rohlicky s piskoty,
falesne pariske rohlicky,
falešný pařížský dort,
pařížské rohlíčky falešné,
dalesna parizska slehacka,
recept na falešný na piškot,
falešná šlehačka
Suroviny:
piškoty dětské,
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
ztužovač šlehačky,
cukr moučkový,
čokoláda na vaření,
máslo,
tuk
Komentáře (3)
1. Mixerem asi neušleháš, doporučuji šlehač
2. Výraz nádivka je trochu zavádějící, jde spíše o krém, ne?
3. Fotky se vkládají vlastní, takže tu kradenou prosím odstraň
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/neprave-parizske-r...
...a pokud šlehačku s čokoládou uvaříte, tak po řádném vychlazení vyšleháte i bez ztužovače