Falešné pařížské rohlíky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 757 kJ / 2 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 125,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 280,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešné pařížské rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogK3
Moje poznámka
Falešné pařížské rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogK3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 7 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 7 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 8 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 8 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 8 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 11 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 12 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 12 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 12 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 12 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché pařížské rohlíčky,
falešné pařížské rohlíčky,
pařížské rohlíky,
falešná pařížská šlehačka,
falešný pařížský krém,
pařížská nádivka,
parisske rohlíky,
rychle rohlíky čokoládové plnění,
šlehačkové rohlíky,
falesne rohlíčky,
pařižské rohličky jednoduché,
pařížské rohlíčky,
nadivka na pařížské rohlíčky,
parizske rohlicky s piskoty,
falesne pariske rohlicky,
falešný pařížský dort,
pařížské rohlíčky falešné,
dalesna parizska slehacka,
recept na falešný na piškot,
falešná šlehačka
Suroviny:
piškoty dětské,
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
ztužovač šlehačky,
cukr moučkový,
čokoláda na vaření,
máslo,
tuk
Komentáře (3)
1. Mixerem asi neušleháš, doporučuji šlehač
2. Výraz nádivka je trochu zavádějící, jde spíše o krém, ne?
3. Fotky se vkládají vlastní, takže tu kradenou prosím odstraň
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/neprave-parizske-r...
...a pokud šlehačku s čokoládou uvaříte, tak po řádném vychlazení vyšleháte i bez ztužovače