Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 883 kJ / 2 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,60 g |
Tuky | 22,90 g |
Vláknina | 26,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,22 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 455,30 g |
Postup přípravy
Omoučený bochník vložíme do moukou vysypané ošatky, necháme vykynout (asi 1,5-2 hodiny), pak opatrně vykulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a ve vyhřáté troubě upečeme.
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Moje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 11 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 minutami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 12 minutami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 47 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
výroba kuléru,
chleba 1 2 3,
kulér recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
kmín drcený,
olej,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
Komentáře (9)
https://www.toprecepty.cz/recept/49556-kuler/?new=...
Ten kupovaný kulér byl spíš hořký než nakyslý...