Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 883 kJ / 2 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,60 g |
| Tuky | 22,90 g |
| Vláknina | 26,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,22 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 455,30 g |
Postup přípravy
Omoučený bochník vložíme do moukou vysypané ošatky, necháme vykynout (asi 1,5-2 hodiny), pak opatrně vykulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a ve vyhřáté troubě upečeme.
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Moje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 7 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 9 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 9 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 10 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 10 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 10 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 11 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 11 hodinami
Tématické fráze:
výroba kuléru,
chleba 1 2 3,
kulér recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
kmín drcený,
olej,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
Komentáře (9)
https://www.toprecepty.cz/recept/49556-kuler/?new=...
Ten kupovaný kulér byl spíš hořký než nakyslý...