Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,04 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Moje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Filomenka před 1 hodinou
Šunkofleky
veronika_straka před 2 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 6 hodinami
Tématické fráze:
zavařování celeru,
jak zavařit celer,
zavařený celer,
celer zavařování,
sladkokyselý nálev na salát,
sterilovaný celer,
celerový salát recept sladkokyselý,
nakládaný celer,
celer ve slaném nálevu,
nakládaný celer,
celerový salát v nalevu,
celerový salát ve sladkokyselém nálevu,
jak zavařit celerový salát,
nálev na celerový salát,
celerový salát v sladkokyselém nálevu,
sterilovany celer recept,
zavarime celer,
celerový salát sladkokyselí,
sladkokyselý nálev,
celer recepty
Suroviny:
celer,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře (5)