Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 896 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,77 g |
| Tuky | 12,34 g |
| Vláknina | 50,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 442,91 g |
Postup přípravy
Sůl dávám do vody, droždí nahoru na mouku, kvásek také, ale do opačného rohu formy. Krok 2: Použijeme program Základní (Klasik).
Po upečení chleba z formy vyklepneme a dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Moje poznámka
Špaldovo-žitný chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rJ5
Nejnovější recepty
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 4 hodinami
Dietní květák z trouby
Přidáno před 4 hodinami
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Elektronka007 před 36 minutami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 39 minutami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 48 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 51 minutami
Segedínský guláš
coolbinsz před 51 minutami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 52 minutami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 54 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 1 hodinou
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
IRBONA před 1 hodinou
Špenátové špagety se slaninou
Katka2 před 1 hodinou
Tématické fráze:
dalamánky z dp,
špaldovo žitný chleb z pekárny,
zitno spaldovy chléb do pekárny,
špaldovo žitná bábovka,
špaldovo-žitný chlebík z pekárny,
spaldovo zitny chleb v pekarne
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
droždí,
kvas žitný
Komentáře (6)