Postup přípravy
Krok 1: Na pomoučněném vále rozválejte listové těsto na obdélník, široký asi 15 cm. Plát těsta lehce potřete rajčatovým protlakem nebo sugem, posypte nastrouhaným parmezánem a jemně pokrájenými bylinkami. Rozkrájejte na trojúhelníky. Na široký konec položte pruh osušeného rajčete a stočte do rohlíčku.
Krok 2: Vyskládejte rohlíčky na plech, vyložený pečícím papírem a potřete vodou. Vložte do trouby předehřáté na 220 ⁰C a pečte asi 10 - 15 minut.
Zveřejněno 27. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmezánové rohlíčky se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kW6r
Moje poznámka
Parmezánové rohlíčky se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kW6r
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy od maminky
Kratule před 17 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 59 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Pórková polévka
freynka před 2 hodinami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Tématické fráze:
cereální rohlíky recept,
parmazánove rohlíčky,
housky se sušenými rajčaty,
rohlíčky z listového těsta s parmzánem a olivami,
rohlicky z parmazanu,
parmazanové rohlíčky recept,
cereální listové těsto
Suroviny:
těsto listové,
protlak rajčatový,
parmazán,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
mouka
Komentáře (1)