Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,01 g |
Tuky | 507,65 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 6,91 g |
Sůl | 17,23 g |
Sacharidy | 17,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Moje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 10 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 12 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 12 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 13 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 14 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 15 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 17 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 17 hodinami
Tématické fráze:
příprava vepřové panenky,
vepřova panenka top recepty,
vepřová panenka recepty,
veprova panenka,
vepřová panenka příprava,
top recepty na vepřovou panenku,
recept z veprove panenky,
jak připravit vepřovou panenku,
příprava panenky,
vepřová panenka recept,
veprova panenka ve vajicku,
jak upéct vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka se šlehačkou,
top recepty z panenky,
recept na přípravu panenky,
panenka priprava,
menu vepřová panenka,
recepty vepřova panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
máslo,
sýr hermelín,
smetana ke šlehání,
petrželka,
koření,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
Žlučník nechám jiným
"Kapsy důkladně obalíme..."
Kolik máte těch kapes?
Pokud řežete PODÉLNĚ, tak bych napsal - panenku NAŘÍZNEME (nedořízneme) a mám jednu kapsu.
Pokud máte 2 kapsy, pak asi maso ROZŘÍZNETE NAPŘÍČ a pak naříznete
No, ještě můžete panenku naflákat na špalíky, a z těch potom nadělat kapes až až...
Tož, jak to děláte, he?