Vepřový řízek plněný mozzarellou

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

2 přibližně stejně velké řízky (krkovička, kotleta)
cca 5 - 8 mm hrubý plátek mozzarelly (nejlépe hranaté)
1 utřený stroužek česneku
sůl
pepř
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
plátky mandlí
Na smažení:
sádlo nebo olej
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mozzarellu potřeme česnekem. Plátky masa, měly by být tenčí, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Mezi dva plátky vložíme sýr tak, aby byl kousek od krajů. Paličkou sklepneme okraje masa.

  3. Obalíme v mouce, vejci a strouhance smíchané s mandlemi. Smažíme pozvolna v rozehřátém oleji z obou stran.

Poznámka

Mozzarellu jsem měla 45%.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 285 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový řízek plněný mozzarellou

Tématické fráze: plněný vepřový rizek plněné vepřové řízky plněny přírodní rizek mozzarella recepty vepřovy rížek recepty plněné řížky vepřový rizek prirodni plneny rizek plněný řízek z krkovičky recepty s mozarellou recept mozzarella řízky plněné mozarellou přírodní řízek s mozzarelou a rajčaty plněný řízek z krkovice kotlet plněný mozzarelou plněna vepřova kapsa jako řizek veprove plnene mozzarelou plněné řízky z kotlety plněný řízek řízek plněný s mozzarelou

Zapomněl/a jsem heslo