Vepřový řízek plněný mozzarellou

mika59 Kuchařka:

Vepřové maso 3 názory

510

Suroviny

2 přibližně stejně velké řízky (krkovička, kotleta)
cca 5 - 8 mm hrubý plátek mozzarelly (nejlépe hranaté)
1 utřený stroužek česneku
sůl
pepř
Trojobal:
hladká mouka
vejce
strouhanka
plátky mandlí
Na smažení:
sádlo nebo olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mozzarellu potřeme česnekem. Plátky masa, měly by být tenčí, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Mezi dva plátky vložíme sýr tak, aby byl kousek od krajů. Paličkou sklepneme okraje masa.

  3. Obalíme v mouce, vejci a strouhance smíchané s mandlemi. Smažíme pozvolna v rozehřátém oleji z obou stran.

Poznámka

Mozzarellu jsem měla 45%.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 420 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový řízek plněný mozzarellou

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: plněný vepřový rizek plněný řízek z krkovičky smazena veprova kotleta plnena bazalkou mozzarelou a susene rajcaty mozzarella industriale vepřový řízek zkrkovice plněný plněny přírodní rizek plněný vepřoví řízek plněný vepřový řízenk prirodni plneny rizek veprovy plněny rizek velky rizek plněné vepřové řízky plněné řízky z kotlety

Zapomněl/a jsem heslo