Vepřová roláda plněná rajčaty a mozzarellou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

800 g vepřového masa upraveného do plátu na roládu
50 g debrecínky
1 bochánek mozzarelly (125 g)
lístky bazalky
2 větší rajčata
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky debrecínky.
    Mozzarellu nakrájíme na plátky a naklademe na debrecínku. Bazalku natrháme na kousky a posypeme mozzarellu.
    Navrch naklademe tenké plátky rajčat.

  2. Maso zavineme do rolády, na povrchu osolíme, opepříme a potřeme olejem.
    Připravíme si kus pečícího papíru a roládu do něj zabalíme jako velký bonbón. Zabalenou roládu vložíme do pekáče, podlijeme trochou vody a dáme do trouby.
    Pečeme při 220°C asi hodinu a čtvrt. Je-li třeba, v průběhu pečení doplníme pod roládu trochu vody, aby se nevysušovala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 339 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová roláda plněná rajčaty a mozzarellou

Tématické fráze: vepřová roláda plněná vepřová roláda plněná vepřová roláda recept vepřová roláda recept plněná vepřová mozzarelou plněné vepřové plátky vepřová pečeně mozzarella a rajče rolada z vepřové pečeně s s mozzarelou rolada veprova vepřová rolada s rajčaty z mozzarelou veprova rolada s mozarellou mozzarella recepty vepřová roláda s mozzarelou

Zapomněl/a jsem heslo