Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 691 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,52 g |
Tuky | 29,21 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 24,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Moje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Nejnovější recepty
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 58 minutami
Proteinové vafle
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 21 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 16 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 12 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 14 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 14 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 16 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 17 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 18 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 18 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 20 hodinami
Tématické fráze:
zelný závitek,
plnene zelne listy,
golubky,
zelné závitky se slaninou,
zelné závitky s mletým a rýží video,
zelny zavitek recept,
zelné závitky s mletým masem,
plněné zelné závitky,
bulharská sarma recept,
maďarská sarma,
závitky v zelném listu,
rumunské jídlo v zelném listu,
recept na zelný závitek,
zelene zavitky,
zelný závitek s mletým masem,
mleté maso v zelnem listu,
holubky recept,
zelné závitky plněné mletym masem,
zelné listy,
plněný zelný list rumunsko
Suroviny:
míchané mleté maso,
cibule,
vejce,
olej,
listy zelné,
strouhanka,
víno bílé,
protlak rajčatový,
rajče,
vývar masový,
kopr,
petrželka,
libeček,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (30)
Ale tohle vypadá, že bude fakt výborné, už se těším, až vyzkoušeíme, i s koprem, jenom to nebudu nikomu říkat
Takže přidávám taky bodík a děkuju za recept
Ale mám dotaz, to se vám ty listy povede vždycky tak pěkně sloupnout už syrové, aniž by se potrhaly? Protože to mi moc nejde. Už jsem myslela spařit celou hlávku, ale co pak s tím zbytkem zelí, to je zas škoda
Asi mám dnes docela šťastný den i díky houbám(diskuze).
Jani, neslintej, zamočíš klávesnici a pak ti bude bojkotovat
Bibinko, posílám bodíka. Výborný recept a nádherné fotečky.
Pekný deň!
Mirko, s tou vaší početnou rodinou se lehko vyrovnám
Janko, tolik si to nehaň, já vím, že se určitě snažíš