Suroviny
Porce: podle mouky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,85 g |
| Tuky | 38,20 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 370,00 g |
Postup přípravy
Rohlíky po nakynutí dáme do trouby a pečeme cca 20 - 25 minut. Krok 4: Pokud se nám nějaké rohlíky nevejdou na plech, můžeme je dát do lednice na tác a upečeme je např. až druhý den. Rohlíky nejdříve vyndáme z lednice, necháme nakynout a pak je teprve upečeme.
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Moje poznámka
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 21 minutami
Kinder řezy
Ashelin před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivuss před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 4 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 5 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 6 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 6 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 8 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 8 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
váha rohlíku,
rohlik vaha,
kolik váží rohlík,
suchý rohlík,
rohliky bez tuku,
váha 1 rohlíku,
rohlíky kolik troubu rozehrat?,
kolik váží suchý rohlík,
domácí rohlík zadělávaný vodou,
kolik vazi celozrnny rohlik,
váha rohlík,
proč jsou rohlíky tvrdé,
váha obyčejného rohlíku,
váha 1 rohlík,
jak upečeme rohlik,
polotovary na rohlíky,
rohlíky bez bez tuku,
rohlík polotovar,
polotovar rohliky,
recept na rohlíky bez tuku
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
sádlo,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí sušené
Komentáře (11)