Suroviny
Porce: podle mouky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 38,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 370,00 g |
Postup přípravy
Rohlíky po nakynutí dáme do trouby a pečeme cca 20 - 25 minut. Krok 4: Pokud se nám nějaké rohlíky nevejdou na plech, můžeme je dát do lednice na tác a upečeme je např. až druhý den. Rohlíky nejdříve vyndáme z lednice, necháme nakynout a pak je teprve upečeme.
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Moje poznámka
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 14 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 12 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
váha rohlíku,
rohlik vaha,
kolik váží rohlík,
suchý rohlík,
rohliky bez tuku,
váha 1 rohlíku,
rohlíky kolik troubu rozehrat?,
kolik váží suchý rohlík,
domácí rohlík zadělávaný vodou,
kolik vazi celozrnny rohlik,
váha rohlík,
proč jsou rohlíky tvrdé,
váha obyčejného rohlíku,
váha 1 rohlík,
jak upečeme rohlik,
polotovary na rohlíky,
rohlíky bez bez tuku,
rohlík polotovar,
polotovar rohliky,
recept na rohlíky bez tuku
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
sádlo,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí sušené
Komentáře (11)