Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 140 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,76 g |
Tuky | 56,07 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer nastrouháme na jemnějším struhadle, brambory, sýr a vejce na hrubším.
Krok 2: V míse smícháme s posekaným medvědím česnekem, pokrájenou cibulkou a podle chuti osolíme, opepříme.
Krok 3: Přidáme vajíčka, důkladně promícháme a na plech vyložený pečicím papírem tvoříme placičky.
Krok 4: Pečeme je asi 20-25 minut na 180 °C do zezlátnutí.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Moje poznámka
Povelikonoční celerovaječné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6PM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 15 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Suroviny:
celer,
brambory,
vejce,
sýr,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek mědvědí,
cibulka jarní
Komentáře (3)