Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 980 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Moje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 2 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 12 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 14 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 14 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 15 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 16 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 16 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
grilovaný špekáček,
spekacek na grilu,
špekaček na grilu,
grilované brambory,
špekáčky k bramborám recepty,
špekáčky se smetanou,
jak grilovat špekáček,
špekáčky s bramborama,
griované žampiony recepty,
grilované špekáčky s pivem,
špekáčky s parmazánem,
griované špakáčky,
grilovaná brambora,
spekačky se slaninou na grylu,
brambory na grilu
Suroviny:
špekáček,
zelí kysané,
cibulka jarní,
brambory,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (2)