Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 836 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,08 g |
| Tuky | 12,79 g |
| Vláknina | 6,32 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 14,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky na čerstvém zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnYm
Moje poznámka
Kuřecí kousky na čerstvém zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnYm
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 11 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 1 hodinou
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 2 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 2 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 3 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 3 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 4 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí prso na čerstvém zázvoru,
kuřecí kousky na na zázvoru,
kuřecí kousky na na zázvoru,
kuřecí kousky na zázvoru,
kuřecí se zázvorem top recepty,
kuře na chili,česneku a zázvor,
kuřecí kousky,
kure na zazvoru,
kureci na zazvoru,
kureci maso se zazvorem,
kuřecí maso na zázvoru,
kuřeci na pepri a zazvoru
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
zázvor čerstvý,
olej,
cibule,
omáčka rybí,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
paprika sušená sladká,
pepř,
vývar,
koriandr čerstvý,
cibulka,
citron
Komentáře (1)