Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 530 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,97 g |
Tuky | 3,37 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Moje poznámka
Pečené batáty se salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnOG
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Susanna před 38 minutami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 43 minutami
Dršťková polévka
Andras před 45 minutami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 58 minutami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 2 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 3 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty pohlreich,
pečené batáty podle pohlreicha,
top recepty pečené batáty v troubě,
pečené batáty podle polreicha,
pečené batáty pohlreich,
jak pect bataty,
pečený batát,
jak se připravují batáty,
bataty z trouby,
pohlreich recepty batáty,
pečené batáty v troubě,
batáty recept pohlreich,
batáty do trouby,
batáty recepty,
pečené batáty,
salát z bataty,
batáty s salát s celerem,
salát s bataty,
pečené batáty s rukolou,
batáty se šunkou
Suroviny:
batáty,
cibule červená,
šunka,
sůl,
pepř mletý,
rukola,
rajče,
sýr mozzarella,
šťáva citronová,
olej olivový,
smetana zakysaná,
parmazán
Komentáře (2)