Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kousky z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB2B
Moje poznámka
Křupavé kousky z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB2B
Nejnovější recepty
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 13 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 4 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé nowaco,
file nowaco recepty,
file nowaco recept,
obalené rybí filé,
rybí filé v mouce,
file novaco recepty,
nowaco recepty,
křupavé rybí kousky v troubě,
rybi file v remosce,
jak pripravit rybi file,
rybí filé,
filé kousky,
rybí filé s libečkem,
obalené file v mouce,
rybí filé obalené v mouce,
křupavé rybí filé recepty,
filé novaco pečené v troubě,
smazene file priprava,
rybi file krupave,
spříprava rybího filé
Suroviny:
filet rybí,
citron,
mouka hladká,
libeček,
koření na ryby,
sůl,
olej
Komentáře (3)