Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 836 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,40 g |
| Tuky | 29,95 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 116,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny zamícháme, utvoříme 2 bulky a pečeme na pečícím papíru 25 minut na 200 stupňů.
Zveřejněno 21. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chia bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DORy
Moje poznámka
Chia bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DORy
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 11 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 12 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
chia bulky,
chia bulka,
chia bagetky s cibuli,
bulky bez mouky s chia seminky,
bulky z jogrtu,
chia bageta,
chia bageta recept,
chia bagetka recept,
chia bulky bez mouky,
recepty chia s olejem,
bulka chia,
chia bulka recept,
chia bagety recept,
bageta s chia,
bageta s chia semínka recepty,
bulky z chia semínka recepty,
bulka slunečnice,
špaldové bulky s chia,
slané bulky z jogurtu,
peceme bulky
Suroviny:
jogurt,
mouka špaldová hrubá,
droždí sušené,
sůl,
olej
Komentáře (3)