Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džatky

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 6. 2017 15:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 148 kJ / 753 kcal
Bílkoviny21,50 g
Tuky2,50 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy154,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

20. 6. 2017 20:14

A podotýkam, že džatky sú tradičné jedlo z Východného Slovenska...a mám dojem, že je to niečo ako české škubánky...

tejaja tejaja

20. 6. 2017 19:52

Zemiaky na džatky by nemali byť mimo sporáka, preto je to na moderných sporákoch ťažko urobiť. Hrniec by mal byť na krajíčku pece, aby sa cesto sparovalo neustále. Je to staré jedlo, takže slanina určite nie anglická. ;-) Inak výborná je aj sladká verzia.

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2017 18:18

Uloženo na vyzkoušení :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: škubánkové opečánky bramborove skubanky ze slaninou recept jidlo džatky bramboracka se zasmazkou brambory a kyska placky z podmáslí pokrmy z podmasli osmažené škubánky apisske.dzatky video.recept noky s makem lehky recept jidlo sk dzatky ako sa varia džatky? džatky s mákem kyška s bramborama brambory cibulka kyška kyskove placky od babicky osmažený škubánky placky z brambor a kyšky džatky se zelím skubanky z podmasli

Suroviny: brambory, mouka hladká, sůl, slanina anglická, omastek, cibulka, kyška

TopRecepty.cz

Džatky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vMjr