Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 820 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,38 g |
Tuky | 4,23 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 82,77 g |
Postup přípravy
Přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme vodou, aby byl jazyk ponořený, a slabým varem vaříme doměkka (v papiňáku 60 minut). Krok 2: Měkký jazyk ponoříme do studené vody, poté ho sloupneme a nakrájíme na porce. Krok 3: Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kostičky.
Dáme do vhodného kastrolu, přidáme česnek a vývar a pod pokličkou dusíme 10 minut. Krok 4: Poté jablka rozmačkáme, přidáme krenex, máslo a již bez pokličky vaříme 3 minuty. Krok 5: Mezitím ohřejeme naporcovaný jazyk, který podáváme s pyré a šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 21. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Moje poznámka
Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5v0q
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na uzený hovězí jazyk,
uzeny hovezi jazyk,
uzeny hovezi jazyk recepty,
uzený jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk v papináku,
uzený hovězí jazyk recept,
uzeny jazyk v papiňaku,
hovezí uzený jazyk,
recepty uzený hovězí jazyk,
uzený jazyk recept,
jazyk recept,
uzeny hovezi jazyk s jabljy,
jak připravit uzený hovězí jazyk,
jak zpracovat hovězí jazyk,
pečený uzený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk videorecept,
priprava uzeneho jazyka,
příprava uzeného hovězího jazyka,
jak zpracovat uzený jazyk
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
voda,
vývar,
jablko,
krenex,
česnek granulovaný,
máslo,
sůl
Komentáře (6)