Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pálivá papriková pasta

Pálivá paprika se hodí doma vždycky. Pokud máme vlastní výpěstky, je dobře je umět zpracovat i pro pozdější využití. Trvá to minimum času a do pikantních pokrmů budete mít na dlouhou dobu vlastnoručně vyrobenou přísadu.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 9. 2017 12:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 887 kJ / 690 kcal
Bílkoviny9,70 g
Tuky35,60 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,00 g
Sacharidy77,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pasta z pálivých paprik pasta z pálivých paprik recept pálivé papriky recepty paprikova pasta papriková pasta recept paliva pasta recept paliva pasta pesto z pálivých paprik pasta z rajčat a paprik recepty z pálivých paprik pasta z pálivých papriček pasta z paprik pasta z paprik papriková pasta s česnekem recept na pálivé papriky recept na paprikové pesto pálivá paprika recept pesto z pálivé papriky pálivá paprika recepty pasta z palive papričky

Suroviny: paprika, pasírované rajčata, feferonka, sůl, olej, cukr

TopRecepty.cz

Pálivá papriková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8DZ