Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,88 g |
| Tuky | 56,10 g |
| Vláknina | 132,18 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 358,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata necháme ve větších kouscích. Žebírka nakrátíme na menší kousky (porce).
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, pak i česnek, přidáme papriky, rajčata, pasírovaná rajčata a feferonky a asi 10 minut dusíme.
Krok 3: Přidáme mletou papriku, kousky žebírek, vše osolíme, pokud je třeba, tak i podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 4: Vsypeme fazole, dolijeme horkou vodou tak, aby bylo vše ponořené a ještě asi 15 minut dusíme. Dosolíme, opepříme a podáváme s rýží.
Jídlo by mělo být pálivé.
Jídlo by mělo být pálivé.
Zveřejněno 3. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Moje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vařená jehněčí žebírka,
vařené bílé fazole
Suroviny:
žebra,
fazole bílé,
rajče,
paprika,
cibule,
pasírované rajčata,
česnek,
olej,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (4)