Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 944 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 6,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Moje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 12 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 13 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 15 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 16 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 7 minutami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 11 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 11 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 13 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 13 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 13 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 14 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na čínský způsob,
čínské maso,
vepřové na čínský způsob,
cinske recepty z veproveho masa,
thajská kuchyně recepty,
masonacinskyzpusob,
kuřecí a vepřové maso na čínský způsob,
jak upravit vepřové maso,
vepřové maso na thajský způsob,
hovězí na čínský způsob,
thajské závitky,
cinska kucharka,
jak upravit kureci maso,
kuřecí maso na způsob číny,
čína s arašídami,
jak upravit sojové maso,
maso na čínský,
kuřecí na thajský způsob,
čínská masová směs,
rýže na čínský způsob
Suroviny:
maso vepřové,
rýže,
omáčka sojová,
solamyl,
arašídy,
tuk
Komentáře (4)