Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 944 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Moje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 6 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 8 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 12 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na čínský způsob,
čínské maso,
vepřové na čínský způsob,
cinske recepty z veproveho masa,
thajská kuchyně recepty,
masonacinskyzpusob,
kuřecí a vepřové maso na čínský způsob,
jak upravit vepřové maso,
vepřové maso na thajský způsob,
hovězí na čínský způsob,
thajské závitky,
cinska kucharka,
jak upravit kureci maso,
kuřecí maso na způsob číny,
čína s arašídami,
jak upravit sojové maso,
maso na čínský,
kuřecí na thajský způsob,
čínská masová směs,
rýže na čínský způsob
Suroviny:
maso vepřové,
rýže,
omáčka sojová,
solamyl,
arašídy,
tuk
Komentáře (3)