Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,14 g |
| Tuky | 30,24 g |
| Vláknina | 5,53 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Moje poznámka
Karbanátky z tvarohu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNA
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 6 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 14 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 46 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové karbanátky,
karbanátky z tvarohu,
tvarohové karbenátky,
recepty tvarohové karbanátky,
karbenátky z tvarohu,
recepty z tvarohu,
karbanatky s tvarohem,
bezmase karbanatky z tvarohu a ovesných vloček,
tvaroh v receptech,
recept tvarohové karbanátky,
karbanátky recept,
recept 54356 karbanatky tvarohu,
karbanatky a noky z tvarohu,
tvarohové karbanátk,
tvaroh recept,
karbenátky z tvarohu recept,
recepty s tvarohem,
karbanátky z vloček a tvarohu,
karbenatky s tvarohem,
recepty karbanátky
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Vaničkové tvarohy mají jinou konzistenci, kašovitější a krémovější - já osobně s nimi kromě dezertů nemám moc dobrou zkušenost, na tohle bude lepší určitě kostka ve staniolu. Vyzkouším, dobře okořeněné to bude moc dobré.