Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe ráno kapra naporcujeme a naložíme. Porce skládáme do misky a prokládáme novým kořením, kousky bobkového listu, pokapeme olejem - marinujeme do večeře. Pak odstraníme koření, osolíme, obalíme v mouce a opečeme.
Krok 2: Uložíme na servírovací talíř a ve výpeku osmažíme hrubě sekaný česnek do béžova. Pak spolu s posekanou petrželkou a na tvrdo uvařeným vejcem posypeme kapra.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAl3
Moje poznámka
Kapr po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAl3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 7 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno 16. 12. 2025 18:32:11
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 minutami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 minutami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 33 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 46 minutami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 55 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 1 hodinou
Celerová pomazánka
Toms1 před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 1 hodinou
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr recept,
jak nejlepe obalit kapra
Suroviny:
kapr,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
olej,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.