Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku)

Vepřové maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 0 názorů

Suroviny 2 porce

300 g vepřové kýty
300 g brambor
150 g nízkotučného jogurtu
½ červené papriky
½ menšího pórku
větvička rozmarýnu
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Papriku nakrájíme na proužky, pórek a brambory na kolečka a otrháme jehličky ze snítky rozmarýnu.

  3. Na dno zapékací misky nebo pekáčku nalijeme vodu do výšky cca 0,5 cm. Na dno narovnáme připravené maso, posypeme rozmarýnem, paprikou. Přidáme vrstvu brambor, osolíme a opepříme.

  4. Na brambory nasypeme pórek, navrch rozetřeme jogurt. Pečeme v troubě přiklopené cca 1 hodinu.

Komentáře k receptu Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečená vepřová kýta zapečená kýta v jogurtu zapečená kýta se zelím zapečená vepřová kyta v jogurtové marinádě zapečená vepřová kýta s bramborem zapecene vepřová kýta recepty zapecena vepřová kýta recepty zapečená vepřová kýta +videorecept zapečená vepřová kyta se spenatem kýta v jogurtu vepřová kýta zapecena se zelím veprová kýta zapečená s brambory vepřová kýta zapečená veprova kyta s brambory vepřové s jogurtem a bramborem