Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,60 g |
| Tuky | 91,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Moje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 9 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 10 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v parním hrnci,
maso v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
i příprava masa v parním hrnci,
kuřecí steak v parním hrnci,
dietní kuřecí prsa s fazolky,
fazole v parním.hrnci,
kuřecí maso v parním hrnci recepty,
recept z kureciho masav parnim hrnci,
zelené fazolky v parnim hrnci,
parní hrnec fazolky,
parní hrnec recepty kuřecí maso,
fazolky recept parni hrnec,
kuřecí maso fazole recept
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
fazolky zelené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
koření kari
Komentáře (1)