Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,60 g |
Tuky | 91,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Moje poznámka
Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO8Y
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 37 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 38 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v parním hrnci,
maso v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
i příprava masa v parním hrnci,
kuřecí steak v parním hrnci,
dietní kuřecí prsa s fazolky,
fazole v parním.hrnci,
kuřecí maso v parním hrnci recepty,
recept z kureciho masav parnim hrnci,
zelené fazolky v parnim hrnci,
parní hrnec fazolky,
parní hrnec recepty kuřecí maso,
fazolky recept parni hrnec,
kuřecí maso fazole recept
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
fazolky zelené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
koření kari
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.