Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 023 kJ / 3 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,80 g |
Tuky | 143,62 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 383,68 g |
Postup přípravy
Těsto necháme kynout minimálně hodinu. Krok 2: Poté těsto vyválíme co nejvíce a do tvaru obdélníků. Připravíme náplň. Rozpustíme máslo s cukrem a skořicí v hrnci a potřeme vyválené těsto. Posypeme mandlemi. Krok 3: Těsto pečlivě srolujeme, nakrájíme a dáme na pečící papír na plech. Na plechu šneky mírně rukou zmáčkneme, aby byly placatější a neoddělovalo se těsto od náplně. Potřeme rozpuštěným máslem. Krok 4: Pečeme na 200°C asi 20 minut.
Zveřejněno 11. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicovo-mandlové šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjkR
Moje poznámka
Skořicovo-mandlové šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjkR
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 9 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 11 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 1 hodinou
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 2 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 2 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 3 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 3 hodinami
Tématické fráze:
skoricovo šneci,
pizza z mandlové mouky,
mandlove sneky,
domácí sušenky skořicovo-mandlové,
šneky z mandlové mouky
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr moučkový,
droždí sušené,
vejce,
sůl,
mandle,
máslo,
cukr moučkový,
skořice
Komentáře (1)