Čokoládovo-malinové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 194 kJ / 4 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,61 g |
Tuky | 198,85 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 532,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2018 22:36
Vždyť píšu ,že jsem to zkusil dát více ztužovače (asi sáček a půl) a už se to nedalo jíst bylo to jako "kašovitá hmota bez chuti" a nechal jsem to taky v lednici přes noc. No a tvaroh jsem koupil ve vaničce a byl tuhý do té doby než jsem ho spojil se zakysanou smetanou potom tekl jako kaše a už se to vezlo až do konce. A následně to vše spapala popelnice.
23. 9. 2018 22:01
gillan63: To mne mrzí, že se nepovedlo Nevím, čím to bylo, moc řídký tvaroh? Nebo nekvalitní smetana? Nevím. Pravda je, že asi by se nic nepokazilo dát tam o trochu více ztužovače. Na obale píší, že je tak na 700 g. Já tento krém dělám často s malými obměnami a nikdy se ještě nestalo, že by tekl. Také je potřeba to nechat pořádně uležet, já většinou nechávám přes noc.
20. 8. 2018 19:39
Nojono ... nepovedlo se. Hodil jsem to celé do popelnice. Dal jsem více té želatiny a už to bylo hnusný.
20. 8. 2018 15:06
gillan63: Na toto množství hmoty by mělo být ztužovače Dr.Oetker alespoň 1 1/2 sáčku, jeden se používá na cca 600 až 700 g hmoty. Kromě toho už se mi taky stalo, že se mi "nechytl" a dort ztuhl jenom zčásti.
20. 8. 2018 14:07
Tak mi to nedalo a zkusil jsem to ... a výsledek ? Dělal jsem přesně postup do puntíku a mám to v lednici a plave to ! Je to tekutá kaše. To bych tam musel dát 3 ty ztužovače a ještě by to možná nestačilo. Ale jinak díky, alespoň jsem to zkusil.
17. 6. 2018 11:59
Dobrý den. Chci se zeptat medanek : Co je to střední plech ? Já myslím, že na velikosti plechu docela záleží , jelikož se mi už stalo, že jsem vzal plech podle sebe jelikož u receptu nebyla právě psána velikost plechu a já nalil těsto jen do polovic plechu a neodhadl jsem to a druhou polovinu jsem měl suchou a kdybych ho rozetřel násilím, tak by těsto mělo asi 1 mm. Takže jsem ho musel vylít a použít menší plech, ale tomu se dá předejít právě změřením dna plechu toho, kdo už to dělal. Pro začátečníky je tato důležitá informace k nezaplacení. Díky.
22. 5. 2018 16:46
zdenka.s: Zdenko, krájím normálním ostrým nožem, který namočím do horké vody a po ukrojení otřu a znovu do horké vody. Nejlépe je mít dva nože a střídat, aby se nemuselo čekat, než se zahřeje. A co se týká plechu, mám takový střední, ale je to vlastně jedno, stejně se překrojí na 2 pláty a výška zákusku je libovolná , stejně tak u krému není přesně určeno kolik ho tam dáme.
A moc děkuji
A moc děkuji
14. 5. 2018 18:42
medanek : nezlobte se ,ale tohle nemůže být opravdové taková nádhera
do jak velkého pekáčku to je,mám poloviční z velkého, klasického plechu,nebude korpus moc vysoký ? A ještě se zeptám : jak a čím krájíte ,že to máte tak hladké. Děkuji
do jak velkého pekáčku to je,mám poloviční z velkého, klasického plechu,nebude korpus moc vysoký ? A ještě se zeptám : jak a čím krájíte ,že to máte tak hladké. Děkuji
14. 5. 2018 15:42
casino: Tak jak píši před rozkrojením, odkrojím kousek kraje z upečeného hotového korpusu ( libovolnou šířku) zbytek rozkrojím na dva pláty. První natřu trochou krému, položím odkrojený pruh a doplním krémem okolo i nad a na to druhý plát. A děkuji
14. 5. 2018 15:38
maris: Děkuji
3. 5. 2018 08:22
Krásná prezentace
3. 5. 2018 00:36
casino: medanek momentálně neodpoví. Zažila velmi vážnou zdravotní komplikaci .....
24. 4. 2018 22:34
Řezy máte nádherně provedené
Jsou jen tak na sebe poskládané (jak píšete) a po vychlazení po délce oříznuté a příčně nakrájené, nebo dělané v kapslu (rámečku) a posléze krájené jenom napříč?
Jsou jen tak na sebe poskládané (jak píšete) a po vychlazení po délce oříznuté a příčně nakrájené, nebo dělané v kapslu (rámečku) a posléze krájené jenom napříč?
24. 4. 2018 21:20
Masula: Děkuji, ano chutnaly
24. 4. 2018 21:20
Ivace64: Děkuji Ivi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 4 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 23 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 52 minutami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 1 hodinou
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 5 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 14 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: malinové řezy cokoladovo malinove rezy malinový rozvar malinový řez malinové řezy s želatinou čokoládové řezy čokoládové řezy s malinami čokoládový řez s malinami rozvarene maliny čokoládovo malinový řez rozvar z malin malinové řezy se želatinou cokoladove malinovy rez výborné malinové řezy malinovy rozvar recepty peceme s malinami řez malin malinové moučníky kavovy moucnik s malinami malino čokoládový dort recept
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, kakao, vejce, olej, mléko, prášek do pečiva, extrakt vanilkový, tvaroh plnotučný, smetana zakysaná, cukr, smetana, ztužovač dr. oetkera za studena, maliny, čokoláda hořká, poleva čokoládová
Čokoládovo-malinové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GOE0
22 názorů