Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce

Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

27. 7. 2018 15:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 281 kJ / 1 023 kcal
Bílkoviny119,88 g
Tuky25,44 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 678 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy70,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kelisova Kelisova

15. 10. 2019 22:00

<3:-8:-K:yes::yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 8. 2018 20:04

:-K:yes::yes:

Odeta Wollmanova

1. 8. 2018 19:43

Recept se mi líbí, určitě uvařím. Sice nevím, co na jídlo řekne můj muž, ale vzhledem k tomu, že vždy sní, co dostane pod nos to asi zase sní. ;-)

Debilniregistrace

30. 7. 2018 00:23

To vyzkouším. Mňam ;-)

ja106b

27. 7. 2018 18:17

Ježíš, to musí být bomba<3, slintám jen čtu recept:-K brzo uvařím<3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhané hovězí trhané hovězí maso trhané hovězí maso recept hořčičná omáčka recept omáčky recepty omáčka z hovězího trhané hovězí recept hovězí omáčky hovězí omáčka hořčičná omáčka trhané maso s těstovinami omáčky recept omáčka z hovězího masa cibulovo hořčicna omáčka omáčky k vařenému hovězímu masu hovězí v cibulové omáčce hovězí omáčka recept trhané hovězí maso s testoviny cibulovohořčičná vařené hovězí přední recepty

Suroviny: přední hovězí, zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, pepř celý, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar hovězí, smetana, hořčice, koření nové koření, sůl, pepř mletý, kmín mletý

TopRecepty.cz

Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EMrv