Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 421 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,08 g |
| Tuky | 27,84 g |
| Vláknina | 1,93 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,36 g |
| Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Moje poznámka
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4pw
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
těstíčko na křidélka,
recepty s nivou,
kuřecí křidélka v pivním těstíčku,
testicko s nivou,
kuřecí křidélka v těstíčku,
nivovopivni těstíčko,
pivní těstíčko,
recepty na kureci křidélka v pivnim testicku,
top recepty.cz,
kridylka v těstíčku,
kridelka recepty,
smažená kridylka v těstíčku pivni,
křidélka v těstíčku top recept,
křidylka v pivnim testičku,
smažení křidélek,
co znamená těstíčko,
smažený květák,
plněný květák,
pivní testicko recept,
recept na těstíčko s nivou
Suroviny:
křídla kuřecí,
pivo světlé,
strouhaná niva,
vejce,
mouka hladká,
solamyl,
hořčice,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (11)
Děkuji za tento recept????.
Právě že se vůbec nemusí dlouho smažit. Jen co těstičko má správnou barvu, to netrvá dlouho. Křidélka se pak dopečou v té troubě. Narovnaná na plechu na pečícím papíru nebo v nádobě vhodné do trouby a přikrytá. To už nedá žádnou práci. Nebo i v remosce jsem dopékala, když jich bylo míň. Ale samozřejmě každý podle svého co mu víc vyhovuje