Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 828 kJ / 1 154 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,44 g | 
| Tuky | 105,06 g | 
| Vláknina | 3,20 g | 
| Cholesterol | 963 mg | 
| Sodík | 378 mg | 
| Sůl | 0,72 g | 
| Sacharidy | 18,04 g | 
Postup přípravy
Zbytek vývaru můžeme použít třeba do bramboračky.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Nákyp s houbami a buráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zAV
Moje poznámka
					
				
Nákyp s houbami a buráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zAV
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 7 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 8 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 12 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 42 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mleté buráky, 
						
						
							recepty s buráky, 
						
						
							hermelín s buráky, 
						
						
							houbový nákyp
						
					
						Suroviny:
						
							houby lesní, 
						
						
							bageta, 
						
						
							mléko, 
						
						
							koření houbová variace, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							tymián, 
						
						
							dobromysl, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							kmín drcený
						
					
	
			
Komentáře (1)