Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 828 kJ / 1 154 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,44 g | 
| Tuky | 105,06 g | 
| Vláknina | 3,20 g | 
| Cholesterol | 963 mg | 
| Sodík | 378 mg | 
| Sůl | 0,72 g | 
| Sacharidy | 18,04 g | 
Postup přípravy
Zbytek vývaru můžeme použít třeba do bramboračky.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Nákyp s houbami a buráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zAV
Moje poznámka
					
				
Nákyp s houbami a buráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zAV
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mleté buráky, 
						
						
							recepty s buráky, 
						
						
							hermelín s buráky, 
						
						
							houbový nákyp
						
					
						Suroviny:
						
							houby lesní, 
						
						
							bageta, 
						
						
							mléko, 
						
						
							koření houbová variace, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							tymián, 
						
						
							dobromysl, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							kmín drcený
						
					
	
			
Komentáře (1)