Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2018 23:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 747 kJ / 3 047 kcal
Bílkoviny45,02 g
Tuky244,47 g
Vláknina94,88 g
Cholesterol 760 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,35 g
Sacharidy125,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

3. 10. 2018 11:23

hosta: V receptu je jasně napsáno, že část "orestovaných" hub se vyjme a nechá na později, k další části se přidá cibule a toto se později mixuje....čili cibule má být opravdu asi jen rozdušená do měkka.
Za mne:yes:bodík už jsem dala....

hosta hosta

3. 10. 2018 09:39

casino: rozdíl je nám nepochybně jasný;-) - ale pokud je postup takový, jak je zapsán, tak není až tak důležité, jak to autorka pojmenuje, i když trošku chybně, vždy to bude do skleněna rozdušená cibule. Leč "mí Pražané mi rozumějí":-D

casino casino

3. 10. 2018 09:22

hosta:
Restování vs. dušení?
Ba ne, to není slovíčkaření ;-)

hosta hosta

3. 10. 2018 08:29

Karolina09: restování je opékání - takže cibule na houbách bude spíš rozdušená:-) - ale to už je slovíčkaření, jen mi šlo o to, zda cibuli opravdu až po houbách - dělám podobně, leč obráceně;-)

srettka

3. 10. 2018 01:11

Při prezentaci určitě nepřelévat knedlíky omáčkou. Vypadá to neesteticky a kazí to celkový dojem a receptu to uškodí.

Karolina09 Karolina09

2. 10. 2018 23:49

hosta: cibuli po houbách určitě, nic není opražené, ano, opéct ne, nevím jak to jinak vyjádřit, restovat do sklovita je nejasné? Jak lépe vyjádřit, poraďte.

hosta hosta

2. 10. 2018 23:19

Opravdu skoro celou kostku másla? A skutečně při přípravě omáčky cibuli až po houbách? To se snad jen trochu rozdusí, určitě neorestuje (neopeče).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí hrudí hovězí hrudí recepty hovězí hrudi recept hovězí na houbách vařené hovězí s omáčkou hovezi hrudi na žampionech vařené hovězí hovězí hrudí na houbach recept na hovězí hrudí recepty z vařeného hovězího hrudí na houbách vařené hovězí se žampiony vařené hrudí uzený jazyk s houbovou omáčkou hovězí hrudi na houbách vařené hovězí na houbách hovězíhrudí recepty hovezi hrudi-varene vařené hovězí maso hovězí hrudi s houbama recept

Suroviny: mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, koření nové koření, pepř, bobkový list, sůl, máslo, houby, cibule, česnek, smetana ke šlehání, ořech muškátový, pepř bílý mletý, sůl, knedlík houskový

TopRecepty.cz

Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XOpV