Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Moje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 8 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 9 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 12 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 12 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 13 hodinami
Tématické fráze:
treska na másle recepty,
treska na masle,
top recepty treska,
top treska na másle,
recept treska na másle,
treska recepty,
treska s kůží na másle a kmíně,
treska nejrychlejší recept,
jak na tresky,
treska,recepty,
treska recepty na másle,
treska bez kůže recepty,
treska na panvicce,
treska na maslo
Suroviny:
treska,
sůl,
kmín mletý,
máslo
Komentáře (4)
Ex post hledám recept...
Tady tento rcp souzní s mou přípravou
Až na maličkost...
...použil jsem filet s KŮŽÍ
Na rozpálenou pánev s kapkou oleje dát maso na pár vteřin kůží nahoru (jen co maso zbělá), pak přidat máslo a rybku otočit kůží dolů a dělat do okamžiku kdy máslo chytne oříškovou barvu.
A že má máslo i jedinečnou oříškovou chuť, to znalci samozřejmě vědí, že
Jako příloha pouze lehce ochucený ledový salát...
...no a žbrdolec bílého, že